Hae meille töihin!

18.9.2020

Etsimme nyt

YMPÄRISTÖMITTAAJAA/NÄYTTEENOTTAJAA

vakituiseen tehtävään toimipisteeseemme Ouluun.

Ympäristömittaajan/näytteenottajan tehtävänä on virtaama- ja vesistömittaukset sekä elintarvike- ja vesinäytteenotto Pohjois-Suomen alueella. Tehtävä sisältää myös näytteenoton suunnittelua ja yhteydenpitoa asiakkaisiin sekä näytteenottimien huolto- ja korjaustöitä.

Tehtävän hoitaminen vaatii organisointikykyä, päätöksentekokykyä yllättävissä tilanteissa, teknistä osaamista sekä B-ajokortin. Arvostamme itsenäistä ja oma-aloitteista työtapaa sekä Ympäristönäytteenottajan henkilösertifikaattia.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallituksen puheenjohtaja Joni Holmroos, puh. 050 3383 998.

 

Etsimme myös

LABORANTTIA

vakituiseen tehtävään toimipisteeseemme Ouluun.

Laborantin tehtävänä on kemiallinen ja mikrobiologinen testaus mm elintarvike- ja vesinäytteistä sekä asiakaspalvelutyö ja muu laboratorion päivittäiseen toimintaan liittyvä työ.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on laborantin tai laboratorioanalyytikon tutkinto tai muu vastaava tutkinto. Arvostamme hyvää yhteistyökykyä, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Leena Erkkilä, puh. 044 7036 740 tai leena.erkkila@scanlab.fi.

 

 

Kumpaankin tehtävään työn aloitus sopimuksen mukaan, viimeistään kuitenkin marraskuussa 2020. Palkkaus käytössä olevan työehtosopimuksen AVAINTES:n mukaisesti.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen pyydämme lähettämään 30.9.2020 klo 15.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen leena.erkkila@scanlab.fi