HAE MEILLE TÖIHIN!

9.10.2023

Etsimme nyt

LABORATORIOTYÖNTEKIJÄÄ-NÄYTTEENOTTAJAA

määräaikaiseen tehtävään toimipisteeseemme Ouluun.

Haettavan henkilön työnkuva sisältää työtä sekä laboratorion että näytteenoton puolella.

Tehtäviin laboratoriossa voi kuulua kemiallinen ja mikrobiologinen testaus mm elintarvike- ja vesinäytteistä, asiakaspalvelutyö ja muu laboratorion päivittäiseen toimintaan liittyvä työ. Näytteenottotehtäviin sisältyy talous- ja uimavesinäytteenottoa sekä näytteenottimien puhdistustöitä. Näytteenottotyö tehdään Oulun seudulla. Lopullinen työnkuva määräytyy hakijan osaamisen mukaan.

Tehtävän hoitaminen vaatii B-ajokortin. Arvostamme yhteistyökykyä sekä itsenäistä ja oma-aloitteista työtapaa. Ympäristönäytteenottajan henkilösertifikaatti (talous- ja uimavedet) katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on laborantin tai laboratorioanalyytikon tutkinto tai muu vastaava ympäristö-/luonnontieteen alan tutkinto.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Leena Erkkilä, puh. 044 7036 740 tai leena.erkkila@scanlab.fi.

Työn aloitus marraskuun 2023 aikana. Työn kesto kesäkuuhun 2024. Palkkaus käytössä olevan työehtosopimuksen AVAINTES:n mukaisesti.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen pyydämme lähettämään viimeistään 27.10.23 klo 15.00 sähköpostitse osoitteeseen leena.erkkila@scanlab.fi . Olethan nopea, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löytyessä.