HAE MEILLE TÖIHIN!

Etsimme nyt LABORATORIOTYÖNTEKIJÄÄ-NÄYTTEENOTTAJAA määräaikaiseen tehtävään toimipisteeseemme Ouluun. Haettavan henkilön työnkuva sisältää työtä sekä laboratorion että näytteenoton puolella. Tehtäviin laboratoriossa voi kuulua kemiallinen ja mikrobiologinen testaus mm elintarvike- ja vesinäytteistä, asiakaspalvelutyö ja muu laboratorion päivittäiseen toimintaan liittyvä työ. Näytteenottotehtäviin sisältyy talous- ja uimavesinäytteenottoa sekä näytteenottimien puhdistustöitä. Näytteenottotyö tehdään Oulun seudulla. Lopullinen … Lue lisää

Juhannusviikko

Juhannusviikolla otamme vastaan näytteitä seuraavasti: -maanantaina 19.6. kaikkia näytteitä -tiistaina 20.6. asumisterveysnäytteitä ja lisäksi pikatutkimuksia elintarvikenäytteistä ja vesinäytteistä -keskiviikkona 21.6. asumisterveysnäytteitä Juhannuksen jälkeen 26.6. olemme jälleen avoinna normaalisti ma-pe 8-16.

Salmonellanäytteet

Pyydämme jatkossa toimittamaan salmonellatutkimuksiin tulevat näytteet maanantain ja tiistain aikana (tiistaina klo 13 mennessä). Tällöin tutkimus saadaan tehtyä ennen viikonloppua. Tiistain jälkeen toimitetuista näytteitä ja/tai kiireellisistä näytteistä perimme jatkossa lisämaksun.

Joulunajan aukioloajat

Jouluviikolla tiistaina-torstaina näytteiden vastaanotto on auki vain rajoitetusti. Perjantaina 23.12. emme enää ota näytteitä vastaan. Joulun jälkeen palvelemme taas normaalisti.

Uusia palveluita!

Olemme laajentaneet palveluitamme ja teemme nykyään gluteenittomuus -tutkimuksia kauratuotteista. Olemme laajentaneet myös kenttäpalveluitamme ja tarjoamme näytteenottopalveluita talous- ja uimavesien lisäksi luonnonvesiin, pohjavesiin ja jätevesiin, ja täysin uutena palveluna virtaamamittaukset. Kysy lisää asiakaspalvelusta! Nettisivut tullaan päivittämään palveluiden osalta ajan tasalle piakkoin.

Juhannuksen aukioloajat

Juhannnusviikolla otamme vastaan näytteitä seuraavasti: -maanantaina 20.6. kaikkia näytteitä -tiistaina 21.6. asumisterveysnäytteitä, ja lisäksi pikatutkimuksia elintarvikenäytteistä ja vesinäytteistä -keskiviikkona 22.6. asumisterveysnäytteitä Juhannuksen jälkeen 27.6. olemme jälleen avoinna normaalisti ma-pe 8-16.

Joulutiedote

Laboratoriomme on avoinna joulun ja uuden vuoden aikana seuraavasti: -viikolla 50 olemme avoinna normaalisti -jouluviikolla 20.-22.12. otamme vastaan asumisterveysnäytteitä -maanantaina 20.12. elintarvikenäytteitä ja vesinäytteitä -tiistaina 21.12. pikatutkimuksia elintarvikenäytteistä ja vesinäytteistä Joulun jälkeen 27.-31.12. olemme jälleen avoinna normaalisti.