Salmonellanäytteet

Pyydämme jatkossa toimittamaan salmonellatutkimuksiin tulevat näytteet maanantain ja tiistain aikana (tiistaina klo 13 mennessä). Tällöin tutkimus saadaan tehtyä ennen viikonloppua. Tiistain jälkeen toimitetuista näytteitä ja/tai kiireellisistä näytteistä perimme jatkossa lisämaksun.

Joulunajan aukioloajat

Jouluviikolla tiistaina-torstaina näytteiden vastaanotto on auki vain rajoitetusti. Perjantaina 23.12. emme enää ota näytteitä vastaan. Joulun jälkeen palvelemme taas normaalisti.

Uusia palveluita!

Olemme laajentaneet palveluitamme ja teemme nykyään gluteenittomuus -tutkimuksia kauratuotteista. Olemme laajentaneet myös kenttäpalveluitamme ja tarjoamme näytteenottopalveluita talous- ja uimavesien lisäksi luonnonvesiin, pohjavesiin ja jätevesiin, ja täysin uutena palveluna virtaamamittaukset. Kysy lisää asiakaspalvelusta! Nettisivut tullaan päivittämään palveluiden osalta ajan tasalle piakkoin.

Juhannuksen aukioloajat

Juhannnusviikolla otamme vastaan näytteitä seuraavasti: -maanantaina 20.6. kaikkia näytteitä -tiistaina 21.6. asumisterveysnäytteitä, ja lisäksi pikatutkimuksia elintarvikenäytteistä ja vesinäytteistä -keskiviikkona 22.6. asumisterveysnäytteitä Juhannuksen jälkeen 27.6. olemme jälleen avoinna normaalisti ma-pe 8-16.

Joulutiedote

Laboratoriomme on avoinna joulun ja uuden vuoden aikana seuraavasti: -viikolla 50 olemme avoinna normaalisti -jouluviikolla 20.-22.12. otamme vastaan asumisterveysnäytteitä -maanantaina 20.12. elintarvikenäytteitä ja vesinäytteitä -tiistaina 21.12. pikatutkimuksia elintarvikenäytteistä ja vesinäytteistä Joulun jälkeen 27.-31.12. olemme jälleen avoinna normaalisti.

Juhannusviikon tiedote

Juhannusviikolla tutkittavaksi tulevat näytteet pyydämme toimittamaan viimeistään maanantaina 21.6. Vesinäytteitä pikatesteihin voi toimittaa tiistaihin 22.6. saakka. Asumisterveysnäytteitä voi toimittaa normaalisti torstaihin klo 12 saakka. Tarkempia tietoja ja kiireiset näytteet, ota yhteyttä puh 044-7036 755 tai 044-7036 740. Juhannuksen jälkeen olemme taas normaalisti auki.

Pääsiäisviikko

Pääsiäisviikolla: -maanantaina 29.3. näytteiden analyysejä tehdään normaalisti -loppuviikolla asumisterveysnäytteitä ja elintarvike- ja vesinäytteiden pika-analyysejä -pääsiäisen jälkeen tiistaina 6.4. jälleen normaalisti Lisätietoja voi kysyä näytteiden vastaanotosta